Nedávno jsme pro vás spolu s Jinohrátkami testovaly úžasnou logickou hru pro děti od čtyř let – Červená karkulka. A protože takových šikovných věciček u nich v e-shopu najdete spoustu, tak ještě nekončíme a dnes tu máme něco pro vášnivé čtenáře a nebo ty, kteří se už nemůžou dočkat Vánoc a hlavně Jéžíška. Takových nás je určitě hodně 🙂

A mezi ně patří také ša, NOra a CEcilka. Hrozně zvídavé děti, které se nemohou dočkat Jéžíška tak jako vy 🙂 Chtěly by například vědět, jestli Jéžíšek také dostává dárky, jak se vyrábí sníh, co je to purpura, jestli všechny dárky pro děti Jéžíšek balí sám a jestli uvidí na Štědrý den zlaté prasátko?

Chtěli byste to také vědět? My s Nelinkou to už víme, ale nebudeme všechno prozrazovat. Odpovědi najdete v laskavě a vtipně napsané knížce Kouzelné vánoční sny od Zuzany Pospíšilové, kterou vydalo nakladatelství GRADA .

UŽ JE TO TADY – vánoční SLEVA 10 % na všechny nezlevněné věci v internetovém obchodě Jinohrátky při zadání kódu Y4FTBKYU platí do 18.12.2016. Pěkné nakupování dárečků.

 

foto

 

 

A než se dozvíte, jak ten sníh „opravdu“ vzniká, tak si můžete třeba doma sněhové vločky vyrobit sami …

Klasické z papíru…

2

 

Nebo třeba z kolíčků na prádlo …

5

 

 

Či z ruliček od toaletního papíru …

3

 

Šťourátek do uší 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nebo dřívek od nanuků 

4

Zdroj: vše Pinterest

 

A to není všechno, společně s Jinohrátkami pro vás chystáme malé PŘEKVAPENÍ, tak se těšte, UŽ BRZY 😉

 

UŽ JE TO TADY – vánoční SLEVA 10 % na všechny nezlevněné věci v internetovém obchodě Jinohrátky při zadání kódu Y4FTBKYU platí do 18.12.2016. Pěkné nakupování dárečků.

 

A pro další kreativní nápady klikněte sem >>