Nedávno jsem vám ukázala, jaký dárek jsem připravila – vyrobila pro svoji dceru Nelinku k jejím čtvrtým narozeninám. A protože oslava už proběhla a dárek se moc líbil a samozřejmě nebyl zdaleka jediný, zveme vás teď na naši narozeninovou party, nakoukněte ….

všechny obrázky se dají zvětšit kliknutím na ně

vitejte

Pozvánky samozřejmě nesmí chybět 😉 Minule na naši soukromou kreativní party jsme vyráběly tyto, pokud jste ještě neviděli.

pozvanka

Dětí dorazilo opravdu hodně a také přinesly spoustu dárků, tahle kupa není zdaleka všechno 🙂

darky

Mě jako tvořivce samozřejmě zaujaly tyhle kreativní sady, které mají i vzdělávací charakter, což hlavně rodiče rádi ocení 😉 Děti vytváří obrázky pomocí různě barevných geometrických tvarů podle toho, jak jsou na destičkách předtištěné. Hned jsme se do toho s Nelinkou pustily.

Na druhém obrázku je něco podobného, jen jde o vyzdobení si hlavní stránky holčičího bloku.

darky2

A kde je DORT ? Byly dokonce dva, protože oslavy byly taky vlastně dvě – jedna pro rodinu a druhá pro Nelinčiny kamarády ze školky 😉

Jeden medovník a ten druhý nadýchaný mascarpone s jahodami a Olafem, Ledové království je teď prostě IN a je všude 🙂

MŇAM

dort

Jedlo se a pilo dlouho …. 🙂 Dort tam nebyl jediný … další tipy, jaké připravit občerstvení nejen na dětské party  a to hlavně ze zdravého ovoce a zeleniny najdete v našem e-booku Veselé svačinky od naší maminky.

jidlo

Měla jsem i připravený program v podobě tvoření, aby se děti zabavily a odnesly si něco hezkého domů. Ale bohužel jsme se k tomu vůbec nedostali 😉 Byla to taková smršť, děti si udělaly party podle sebe a bylo 🙂 Jsem ráda, že si to tak užily.

Pokud by ale někdo využil, tak níže uvádím pár tipů, co podniknout při oslavě doma 😉 A jak jinak, máme rádi recyklaci 😉

i

h

g

a

e

f

d

zdroj: vše Pinterest

Další tvořivé tipy najdete TADY >>>